Denizli Günlük Apart

Denizli Günlük Apart
Apart Denizli’ nin en güzide ve sakin semtlerinden biri olan Çınar’ da günlük kiralık evlerimiz de huzur ve güven içinde konaklayabilirsiniz. 1+1 Denizli de günlük apart dairemiz yer olarak Çınar’a 10 dakika, toplu taşıma araçlarına 5 dakikalık mesafededir. Ayrıca çok rahat bir şekilde ana yollara aracınızla bağlanmanız mümkündür.
Çeşitli tüketim ve yiyecek ihtiyaçlarınızı ister yürüyerek isterseniz telefon ile karşılayabilirsiniz. Denizli de günlük apart dairemiz de oldukça kaliteli ve rahat dizayn ile çokça rahat edeceğinize inanıyoruz.
Merkezi sistemli dairemiz de; extra battaniye ve oldukça geniş bir yatağı bulunan yatak odası mevcuttur. Temiz havlu, duş jeli, şampuan ve sürekli sıcak suyun hazır bulunduğu banyo bulunur. Türk kahvesi, filtre kahve, kahve kreması, çay çeşitleri, yağ ve baharat çeşitleri da mutfağımız da hazır konumdadır. Ütü, ütü masası, çamaşır ve kurutma makinesi, elbise askılığı da elbiseleriniz için hazır tutulur.
Haftalık ev kiralamaların da özel indirim uygulanmaktadır.

Kiralama koşulları:

Günlük apart dairelerimizi minumum kiralama süresi 3 gündür. Daha uzun ve kısa süreli konaklamalar için lütfen iletişim sayfamız aracılığı ile bizden bilgi alınız.

Kiralamayı nasıl yapacaksınız ?

Günlük Evlerimiz den birini seçip bize telefon, rezervasyon formu, mail yolu ile lütfen bize bildiriniz. En kısa sürede size aynı iletişim yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.

Rezervasyonunuz nasıl geçerlilik kazanacak ?

Yapmış olduğunuz rezervasyona mütakip ön ödemeyi  aldığımız takdir de rezervasyon, mail veya telefon yoluyla bize bildirdiğiniz tarihlerden itibaren ev kullanımınıza sunulur. Ödeme alındı bilgisi size tekrardan konfirme edilir.

Yorumlar